DSL webservices

Google Ads uitbesteden

Wij halen klanten voor je binnen met Google advertenties.

Laat je klanten niet verder zoeken met Google Ads.

Je website is de basis van je online marketing strategie. Als je meer klanten wilt binnenhalen, moet je eerst meer bezoekers naar je website trekken. Dat kan op verschillende manieren, en Google Ads is heel effectief. Google advertenties zorgen ervoor dat jouw website bovenaan terechtkomt in Google. Zo gaan mensen je bedrijf vinden wanneer ze naar jouw diensten (of producten) op zoek zijn.

"Laat je toekomstige klanten jou vinden wanneer ze je nodig hebben."

Stap 1

Kennismaking & plan van aanpak

Je Google Ads-campagne begint bij ons met een op maat gemaakte website. Die bepaalt namelijk het succes. Vervolgens bekijken we samen welk doel je wilt bereiken, en wie je doelgroep is. Vervolgens zal ik een plan van aanpak voorstellen, welke uiteraard wordt vastgelegd in een duidelijk omschreven offerte.

Stap 2

Website & advertentie

De Google Ads-campagne bestaat uit twee delen: de website en de advertentie. Ik zal eerst de website optimaliseren om aan te sluiten bij de advertentie. Daarna ga ik ook de advertentie zelf vormgeven. Zo bepalen we samen de zoektermen waarvoor de advertentie wordt getoond, en schrijf ik de advertentieteksten.

Stap 3

Livegang & verbeteren

Na jouw feedback op de website en advertentie gaan we live. Ik ga altijd voor een optimaal resultaat, en daarom zal ik de tussentijdse resultaten monitoren. Op basis daarvan ga ik voortdurend kleine verbeteringen doorvoeren. Zo wordt de advertentie steeds effectiever naarmate de tijd vordert.

Stap 1

Kennismaking & plan van aanpak

Je Google Ads-campagne begint bij ons met een op maat gemaakte website. Die bepaalt namelijk het succes. Vervolgens bekijken we samen welk doel je wilt bereiken, en wie je doelgroep is. Vervolgens zal ik een plan van aanpak voorstellen, welke uiteraard wordt vastgelegd in een duidelijk omschreven offerte.

Stap 2

Website & advertentie

De Google Ads-campagne bestaat uit twee delen: de website en de advertentie. Ik zal eerst de website optimaliseren om aan te sluiten bij de advertentie. Daarna ga ik ook de advertentie zelf vormgeven. Zo bepalen we samen de zoektermen waarvoor de advertentie wordt getoond, en schrijf ik de advertentieteksten.

Stap 3

Livegang & verbeteren

Na jouw feedback op de website en advertentie gaan we live. Ik ga altijd voor een optimaal resultaat, en daarom zal ik de tussentijdse resultaten monitoren. Op basis daarvan ga ik voortdurend kleine verbeteringen doorvoeren. Zo wordt de advertentie steeds effectiever naarmate de tijd vordert.

Klaar om jouw verhaal te lanceren?

Laten we kennismaken en kijken hoe we jouw ondernemersverhaal kunnen delen. Omdat ik zzp’er ben, kan ik maar een beperkt aantal projecten per maand aannemen. Daarom bepaal ik altijd samen met jou of wij de juiste match zijn voor elkaar.
Scroll naar boven